Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No fotki spoko, fajnie oddają atmosferę spotkania. Na przyszły piątek planuję przynieść Shadows over Camelot, grę bijącą klimatem. Czy znajdzie się jeszcze sześciu śmiałków, którzy stawią czoła w walce z mrokiem. Ale zaznaczam że gracze muszą wczuć się w klimat SoC, inaczej gra może nie pokazać swojego prawdziwego Ja . Poza tym chętnie zgram w Torresa jeśli tylko przyniesie go Aeragram.
Mnie do SoCa licz na pewno, uwielbiam te gierke (byle nie za czesto!). Mysle, ze jesli Iza wybierala by sie na spotkanie to tez by byla chetna (no chyba, ze ktos by Wysokie Napiecie odpalil).
Jak jeszcze się znajdzie wolne miejsce i będziecie chcieli tracić czas na tłumaczenie mi zasad to ja też się piszę
Co do obsługi i lokalu nie mam większych zastrzeżeń; może wynika to z faktu, że bardzo odpowiada mi lokalizacja (minuta drogi do domu)
1 Ja
2 Neurocide
3 Avantar
4 Iza (?)
5 Mx1010
6 ...
7 ...
Czyli zostały jeszcze dwa wolne, oczywiście gra chodzi równie dobrze na pięciu i sześciu, jak by co .
Avantar, jeśli masz już Industrię to byłaby mile widziana . Acha, i weź też klej do figurek jeśli możesz, bo jeden z moich Piktów stracił tarczę . Aeragram, nie zapomnij o Torresie, może wkońcu się z nim zaznajomię .
ja bede tez w piatek i z checia sie zalapie na SoC (to do Pata), no chyba ze w to sie gra jakos masakrycznie dlugo i ja raczej nie bede mogl byc wczesniej niz o 17.30
Pat_Garret pisze:Avantar, jeśli masz już Industrię to byłaby mile widziana . Acha, i weź też klej do figurek jeśli możesz, bo jeden z moich Piktów stracił tarczę . Aeragram, nie zapomnij o Torresie, może wkońcu się z nim zaznajomię .
Niestety - Industria nadal nie jest jeszcze naprawiona. Co do kleju - jesli cos musi szybko wyschnac to zwyklej kropelki uzywam (w przypadku tarcz na przyklad). A do podstawek figurki przyklejam wikolem. Takze wystarczy Ci zwykla kropelka (czy inny superglue).
Ja bylbym chetny na jakies Wysokie Napiecie, tudziez Torresik (na Torresa zawsze ) :>
mrowka pisze:ja bede tez w piatek i z checia sie zalapie na SoC (to do Pata), no chyba ze w to sie gra jakos masakrycznie dlugo i ja raczej nie bede mogl byc wczesniej niz o 17.30
To zalezy, mozna dostac bardzo szybko po dupie, mozna tez grac dluzej. Ale ogolnie nie jest to specjalnie dluga gra, mysle, ze 1h-1,5h maksymalnie
mrowka pisze: jest organizowany konwent w Gliwicach 02.12.2006, dasz rade byc?
A jednak mam wolne i będę w Gliwicach.
Myślałem, że "mam wolne" odnosi się do piątku, a ty pojedziesz za to do Gliwic. Kurde, czytanie ze zrozumieniem, to jest to ! No dobra, to nie pozostaje mi nic innego jak, prosić o wybaczenie i ustąpić Ci miejsca w SoC. I tak czeka jeszcze Torres i Thurn und Taxis .
Pat_Garret – nie ma najmniejszego problemu (zwykłe nieporozumienie ), chętnie na pierwszy raz poobserwuję grę z boku . A następnym razem na pewno zagramy .Więc nie zmieniaj listy bo już mam w planie "chłyt" marketingowy na Adze odnośnie NS a to ciężka sprawa .
Neurocide pisze:A właśnie, kto jedzie na Gliwic na Pionek?
Będę
O której zamierzacie tam przyjechać ? Ponoć już o dziewiątej powoli się zacznie.
globiq pisze:Pat_Garret – nie ma najmniejszego problemu (zwykłe nieporozumienie ), chętnie na pierwszy raz poobserwuję grę z boku . A następnym razem na pewno zagramy .Więc nie zmieniaj listy bo już mam w planie "chłyt" marketingowy na Adze odnośnie NS a to ciężka sprawa .
No to spoko ! W SoC będzie można zagrać też za tydzień, poza tym Trzewik napewno przyniesie swój egzemplarz na sobotni konwent. Więc spokojnie, Cienie Camelotu Cię nie ominą .