[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
Re: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Avanti
osobiście jestem za sprawdzeniem. Zwłaszcza jak nas tam lubią i nie bedą "krzywo patrzeć". Kusi ta osobna salka, a i przyznam, że mozliwość posiedzenia do 23 też wygląda ciekawie. Zwłaszcza jak chce się siadać do czegoś dłuższego.
- Evenfall
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 2 times
Moim zdaniem w nowej knajpie było słabo.
- brak jedzenia
- brak internetu
- niby dużo miejsca, ale i siedzieliśmy przy normalnych stołach (takich jak w Avanti)
Wracamy do Avanti ? Jakie są wasze uwagi ?
- brak jedzenia
- brak internetu
- niby dużo miejsca, ale i siedzieliśmy przy normalnych stołach (takich jak w Avanti)
Wracamy do Avanti ? Jakie są wasze uwagi ?
Hej,
tak się składa, że też jestem z Tychów i chętnie bym wpadł kiedyś się z wami zobaczyć w piątek, jeśli nie macie nic przeciwko.
Więc jeśli ustalicie miejscówkę, to dajcie znać na forum (najlepiej na PW) lub na GG. 
tak się składa, że też jestem z Tychów i chętnie bym wpadł kiedyś się z wami zobaczyć w piątek, jeśli nie macie nic przeciwko.

ależ oczywiście, że nie mamy nic przeciwko
najprawdopodobniej będzie to avanti - więc zapraszamy 

To świetnie, a planujecie spotkanie na przyszły piątek przed świętami?
nigdy się nie umawiamy i czasem jest tak jak tydzień temu, że przyszedłem do avanti a nikogo tam nie było. w najbliższy piątek (Wielki Piątek) mnie nie będzie, ale nie wiem jak inni. mało ludzi tu zagląda a jeszcze mniej pisze :-/
- Evenfall
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 2 times
Jasne wpadaj, jak na razie, zostajemy w Avanti.Epyon pisze:Hej,
tak się składa, że też jestem z Tychów i chętnie bym wpadł kiedyś się z wami zobaczyć w piątek, jeśli nie macie nic przeciwko.Więc jeśli ustalicie miejscówkę, to dajcie znać na forum (najlepiej na PW) lub na GG.
Piątek jest wątpliwy. Ja nie wiem czy będę.Epyon pisze:To świetnie, a planujecie spotkanie na przyszły piątek przed świętami?
Sorry Kolderek, nie było do końca wiadomo, co robimy i gdzie idziemy.kolderek pisze:nigdy się nie umawiamy i czasem jest tak jak tydzień temu, że przyszedłem do avanti a nikogo tam nie było. w najbliższy piątek (Wielki Piątek) mnie nie będzie, ale nie wiem jak inni. mało ludzi tu zagląda a jeszcze mniej pisze :-/
Koło 18 mogę wpaść z dziewczyną i zabrać Nightfalla, co Wy na to?
Jasne.kolderek pisze:to co, gramy coś w piątek w avanti?
Będę miał K2 z Broad Peak moim zdaniem ciekawsze od podstawki.
Epyon - zapraszamy.
przyznam, że pierwszy raz byłem w Avanti po remoncie i nie rozumiem obiekcji. Zmieniło sie niewiele: wydaje mi się że jest troche jaśniej. A że stoliki inne? Z tego co wiem mozemy je sobie przestawiać i dostawiać do woli. Bałem się że jest gorzej.
Co do Nightfalla to w zasadzie udało nam się zrozumieć jak to "działa". Chętnie następnym razem sprawdze jak się w to gra - niestety będę dopiero za dwa tygodnie.
Co do Nightfalla to w zasadzie udało nam się zrozumieć jak to "działa". Chętnie następnym razem sprawdze jak się w to gra - niestety będę dopiero za dwa tygodnie.
Tym razem już pójdzie z górki.
W ten piątek też mnie nie ma, umówiłem się już na Kupców i Korsarzy.
Ale przed weekendem majowym będę na pewno.

- lucyfungus
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Die Burgen von Burgund,
Im Jahr des Drachen,
Comuni,
Caylus
Mam i nie zawaham się użyć jakby byli oczywiście chętni.
Im Jahr des Drachen,
Comuni,
Caylus
pierwsze i trzecie nie grałem, chętnie bym zobaczył co to takiegolucyfungus pisze:Die Burgen von Burgund,
Im Jahr des Drachen,
Comuni,
Caylus

dokładnie, też przyjdę a z tego co pamiętam to Kacik też się zapowiedział
napisałem przecież "chyba"
a jak się okazuje i ja też się pojawię 

ja będę. cytując CocaColę "wpadnijcie w piłkoszał" przyniosę The World Cup Game z mistrzostwami świata z 2OO2 roku (z udziałem Polski). 

Blood Bowl słyszałem, że jest ciekawy, chętnie się zapoznam. Wezmę Nightfalla i może Nową Erę.