[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
Re: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Avanti
Ktoś jutro planuje się zjawić, czy wszyscy są tak pochłonięci ogladaniem jak 22 facetów goni za piłką? Przyznam że chętnie bym w coś pograł - i to na planszy a nie na boisku 

Odp: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Avanti
Zobaczę jak będę stał z nauką do sesji, ale może się pojawię. Dzisiaj dostałem Caylusa. 
Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2

Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2
no ja planuje przyjsc. oczywiscie wezme rozgrywki pilkarskie na planszy. tylko czy beda ludzie (chetni)?
Ja bym wpadł, ale nie wiem co przynieść. Jakieś propozycje? W piłkarzyki za bardzo nie chce mi się grać 

Chętnie bym się zapoznał ze Światem Dysku, jeśli nie masz nic przeciwko. 
Oprócz Caylusa planuję wziąć Konwój i Władcę Areny, jeśli ktoś by miał zamiar się zmierzyć 1 na 1.

Oprócz Caylusa planuję wziąć Konwój i Władcę Areny, jeśli ktoś by miał zamiar się zmierzyć 1 na 1.

Tak "Władców..." jak i "Konwój" chętnie zobacze, ale ogólnie zagram w cokolwiek, chociarz gry planszowo sportowe to może jednak niekoniecznie
Ok, wezmę Świat Dysku. Caylusa też mogę sobie przypomnieć, a i Konwój chętnie zobaczę. O Władcy Areny słyszałem niepochlebne opinie, ale ciekaw jestem, jak wygląda na żywo.
Będę dzisiaj.
Bardzo chętnie zagram w Caylusa.
Konwój miałem w rękach w wersjach testowych i chętnie zagram w wersję finalną.
Bardzo chętnie zagram w Caylusa.
Konwój miałem w rękach w wersjach testowych i chętnie zagram w wersję finalną.
W sumie tez sie chetnie pojawie... choc mnie znowu swiat dysku nie bawi... z prostych gier moge podrzucic faune i battlelora jak ktos ma ochote... a na tak z caylusem...
Jutro mnie nie będzie, bo wyjeżdżam, ale za tydzień przyniósłbym mój ostatni nabytek, Wojnę o Pierścień (PL), i będę szukał chętnego do gry.
Ja, ja, wyb ierz mnie!MG pisze:Jutro mnie nie będzie, bo wyjeżdżam, ale za tydzień przyniósłbym mój ostatni nabytek, Wojnę o Pierścień (PL), i będę szukał chętnego do gry.
Znam to, choć dawno nie grałem. Na 2 osoby działa fajnie, na 4 nie próbowałem. Postaram odświeżyć sobiezasady, żeby poszło szybko.
A co do jutra, to co mamy w programie?
Caylus był sympatyczny, chętnie powtórze, ale trzeba by zacząć w miare szybko, żebyśmy jednak skończyli a nie urwali w najciekawszym momencie.
Jeśli się pojawimy (a że trochę choruję, to różnie może być) to wezmę Caylusa, zaczniemy jak tylko zbierzemy komplet. 

Zdałem sesję 
Z tej okazji mam na jutro wakacyjną pozycję - Hawaii.
Chyba że jutro jeszcze mnie kurier/listonosz z czymś ciekawym odwiedzi. 

Z tej okazji mam na jutro wakacyjną pozycję - Hawaii.

Oki. Potwierdzam, że dziś będę.Jar pisze:Ja, ja, wybierz mnie!MG pisze:Jutro mnie nie będzie, bo wyjeżdżam, ale za tydzień przyniósłbym mój ostatni nabytek, Wojnę o Pierścień (PL), i będę szukał chętnego do gry.
Znam to, choć dawno nie grałem. Na 2 osoby działa fajnie, na 4 nie próbowałem. Postaram odświeżyć sobiezasady, żeby poszło szybko.
Będę i chętnie coś pooram i polaboram, a na hawaje też bym się wybrał.
O, to ja jestem chętny na grę w prototyp, niezależenie co to będzie.
Ja dzisiaj chyba wezmę lżejsze tytuły: Mondo, NS Hex, jak się zmieści to może jeszcze Hawaii. Jest też bardzo nikła opcja, że jak dotrze paczka z Rebela to uda mi się zdobyć na dziś Tsuro.

Zapraszam wszystkich w piątek do testowania prototypu gry Zakon Krańca Świata, co będzie możliwe dzięki uprzejmości Krzysztofa Wolickiego z wydawnictwa Red Imp.
Kto był na Pionku, to miał już przyjemność grę zobaczyć, pozostałych zachęcam do zapoznania się z zapowiedzią.

Hej
,
Z tej strony Karolina, mam gorąca prośbę żeby ktoś wziął w piątek "Świat Dysku"

Z tej strony Karolina, mam gorąca prośbę żeby ktoś wziął w piątek "Świat Dysku"