natomiast zbieram 6 na sobote na GOt-a
Bede ja, moich 2 znajomych i Selane potwierdzil, tomo89pl jeszcze myśli..
także na pewno jest miejsce dla jednej osoby.. może 2,
chętnych proszę o pw
Edit:
Dzięki za zgłoszenia

mamy komplet
tak, to wszystko było ustawione, nawet Dabliu specjalnie nie przyszedł bym nie wygrałaMyszaq36 pisze:My serdecznie dziekujemy za miłe przyjęcie w gronie graczy u Mongei
Dodam tylko, że nowi gracze są tak ciepło przyjmowani, że nawet Salane pozwolił "świeżakom" wygrać w Steam'aRozumiem, że to taka zachęta aby odwiedczać was częściej
Pozdrawiamy i dozobaczenia
Cała przyjemność po mojej stronieMyszaq36 pisze:My serdecznie dziekujemy za miłe przyjęcie w gronie graczy u Mongei
Dodam tylko, że nowi gracze są tak ciepło przyjmowani, że nawet Salane pozwolił "świeżakom" wygrać w Steam'aRozumiem, że to taka zachęta aby odwiedczać was częściej
Pozdrawiamy i do zobaczenia
Ładnie to podsumowałeś Salane, jednak wydaje mi się, że trafniejsze byłoby zwyczajne: "szczęście początkującego"salane pisze: Cała przyjemność po mojej stronie. Prawdę mówiąc Myszaq36 grał konsekwentnie ustawił się w miarę w centrum mapy gdzie miał bardzo ważne połączenia kolejowe z których inni gracze korzystali praktycznie w każdej turze, które zwiększały jego dochód, dodatkowo zapewnił sobie dobre kostki za 5-6 które woził z peryferii by zdobywać punkty zwycięstwa. Naprawdę nie mogłem nic zrobić by odebrać świetnemu strategowi zwycięstwa
. Dodatkowo okazało się że na gaju jest sporo ludzi którzy grają w planszówki.
ps: czekam z niecierpliwością na premierę Robinsona (myszaq36 obiecał że będzie miał)
Jestem za ustawką.virco pisze:moze jakas ustawka na ciezszy/dluzszy tytul?
Dołączam się. Tomek już sprecyzował typy. Gusta Moniki znam. Ja gram we wszystkoabadura pisze:Jestem za ustawką.virco pisze:moze jakas ustawka na ciezszy/dluzszy tytul?
El Grande - zawsze chętnie, choć raczkuję i dodatków w ogóle nie znamvirco pisze:powininenem przyjsc,
piszac o ciezszych pozycjach myslalem o:
GOT
Dominant species
Caylus
El Grande
Sumeria
w tejze wlasnie kolejnosci
a jakże ! Aż wstyd się przyznać w co jeszcze nie grałamabadura pisze:Z wymienionych mam ochotę na:
Caylusa - wypada znać klasykę!
zawsze mogę położyć się spać, ale zakładam że nie o to chodzi... w tygodniu udaje mi się wygospodarować jeden dzień na granie i zwyczajnie chciałabym go spędzić grając w gry które lubię/mi podchodzą/z chęcią poznam... (i które lubią też moi współgracze)abadura pisze: AGoT - ale to długo zejdzie, jeśli Mongea jest temu niechętna, to chyba lepiej odpuścić, bo głupio, żeby późną nocą siedziała zniecierpliwiona czekajac, aż my skończymy...
Ja w sumie chętnie bym spróbował. Gra mnie zaintrygowała, a nie miałem okazji grać.razul pisze:Byłby ktoś chętny na City Tycoon ? Chciałbym sprawdzić jak to chodzi w więcej osób, bo nie wiem czy zostawić czy się pozbyć.
Ja jestem otwarty na wszystkie tytuły - uwielbiam poznawać nowe gierki. Bardziej wole zagrać w coś nowego, niż w coś co już znamMongea pisze: w sumie przydałby się każdego Top10 by wiadomo było na co kto ma ochotę