Dzisiaj (jesli nie machnelismy sie w liczeniu) pobilismy rekord frekwencji. Bylo dzisiaj az
25 osob! I tak jak Veto mowi - jeszcze troche i bedzie trzeba rozejrzec sie za jakas szkola lub czyms innym. Wielki sukces trzeba przyznac (szczegolnie, ze ludzie przyjezdzali z roznych terenow, nie tylko Tychow).
Nie zlicze chyba w co grano, ale na pewno widzialem Ticket to Ride: Europe, Tikal, Thurn und Taxis, Um Krone und Kragen. Industria, Neuroshima HEX, Osadnicy z Catanu, Machina II: Przeladowanie, Wings of War, Jaskinia Trolla, Manila i Samurai. Jesli cos pominalem to uzupelnijcie.
Osobiscie zagralem w Samurai'a, Industrie, Wings of War i Jaskinie Trolla. Niedlugo postaram sie opisac wrazenia na blogu.
Niedlugo na stronie znalezc bedziecie mogli zdjecia z dzisiejszego spotkania, oraz nowe listy zapisow na przyszly tydzien. Prosze jednak o wpisywanie sie z glowa. Nie chce wprowadzac jakis systemow weryfikacji, bo nie o to tu chodzi. Ma byc prosto i szybko, a sluzyc to ma temu, aby troche uporzadkowac spotkanie oraz zeby nie pojawily sie sytuacje, ze ktos przychodzi i nie ma w co zagrac bo reszta sie pokatnie umowila na dany tytul.
Takze PROSZE o :
1. Nie wpisywanie sie na wiecej niz jedna liste (gdyz pozniej albo reszta musi na Ciebie czekac, albo po prostu zaczynaja grac bez Ciebie)
2. Jesli wpisywales sie na, ktoras liste to faktycznie zagraj w ten tytul! Jesli z gory nie masz takiego zamiaru - nie zajmuj miejsca innym.
3. Jesli z jakis powodow nie bedziesz mogl byc na spotkaniu, albo wolisz po prostu zagrac w cos innego - poinformuj mnie o tym (mail, GG, Tlen, Jabber, forum, pm - cokolwiek). Zawsze na Twoje miejsce bedzie mogl wskoczyc ktos inny.
Z checia dodalbym troche funkcjonalnosci na stronie (mozliwosc usuwania sie z listy i kilka innych rzeczy), ale niestety zbliza sie sesja, a kazdy chyba wie, ze okres przed sesja jest z reguly gorszy niz sama sesja

Obiecuje, ze po sesji strona bedzie jeszcze lepsza
Poki co dziekuje wszystkim za spotkanie (nawet Neurocide'owi, ktory nie ma gustu i Patowi, ktory mnie wkurza

) i mam nadzieje, ze do zobaczenia za tydzien