Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wiesz, rozumowałem tak - zarówno GoT, jak i Mare Nostrum zabierze Ci praktycznie całe spotkanie. Dalej, grupy zainteresowane graniem w obydwie gry pokrywają się w znacznym stopniu, więc jeśli piątka zagra w GoTa, to będziesz miał problemy ze znalezieniem składu do Mare Nostrum, zaś obydwie te gry bardzo tracą, gdy nie rozgrywa się ich przy maksymalnej obsadzie. Zaś te przerwy wprowadziłem, aby się nam te strategie nie "przejadły" - bądź co bądź są dość wymagające i potrafią czasem zmęczyć przy nadmiarze - my z Garrettem i resztą składu coś takiego już mieliśmy z Mare Nostrum - po kilkunastu partiach pod rząd mieliśmy już jej serdecznie dość.
"Wy macie rację, ale my mamy karabiny."
Mao Tse-tung
Altos pisze:Mrówka - mam jeszcze jednego chętnego na GoTa. Wygląda na to, że mamy wymaganą piątkę.
Dobra, czyli poki co robocza lista na GoTa wyglada tak:
1. MX1010 (brawo! wiedzialem, ze jestes twardy gosc )
2. Altos
3. Uzytkownik 21
4. mrowka
5. Ktos od Altosa?
Jezeli bedzie chcial grac Pat, to ja przygotuje sie tez do partii na 6 :>, bedzie to w znacznej mierze samorobka i na dodatek, jak to okreslil Neurocide, w stylu lat 80, ale co tam
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobię myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie mysleć i tyle samo bym wymyślił"
--- Amber i in. - armie do Neuroshima Hex!
Pat, z tego co wiem, się na najbliższym spotkaniu niestety nie pojawi (w każdym razie mówił coś o tym, więcej niewypytywałem), więc raczej niestety nie zagra.
"Wy macie rację, ale my mamy karabiny."
Mao Tse-tung
Obiecalem, ze beda wyniki z Neuroshimy. Wiem - nie ma ich nadal i poki co nie bedzie. Przepraszam. Sesja przycisnela na studiach mocno i w czwartek mam czesc zadaniowa z mechaniki do poprawy. Jesli ja obleje, to przepada mi zdana czesc teoretyczna, takze po prostu musze to zdac ...
Takze - o wynikach nie zapomnialem, mam je - wrzuce jak tylko to swinstwo bede mial za soba.
Altos pisze:Obawiam się, że może mieć rację - kolega, który miałby grać jako piąty, zaczyna coś kręcić...
Dlaczego jak uda mi się wreszcie GoTa ustalić, to się skład musi sypać ?
nie dopsze, nie dopsze
mi wprawdzie tez jakos super ten piatek nie pasowal, ale przyszly pasuje mi jeszcze mniej. No nic, zobaczymy jak to bedzie. Co sie odwlecze to nie uciecze.
ps ale ja juz zaczynam miec objawy dlugiego nie grania w GoTa. Klasyczny detox
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobię myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie mysleć i tyle samo bym wymyślił"
--- Amber i in. - armie do Neuroshima Hex!