[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
Było miło, sympatycznie w kameralnym gronie. Osiem osób.
Głównie rządził Władca Pierścieni Konfrontacja (Garretowy, którego sporzytkowałem ku dobru ogólnemu).
Na początku polecieli tez Osadnicy z Catanu.
Poza tym były jakieś dwie partie w Machinę i parę pojedynków w Quatro.
Ja osobiście miałem okazję poznać Torres i wreszcie zrozumieć o co chodzi w układaniu wieżyczek. Zasady już znam, przy najbliższej okazji trzeba bedzie skoncentrować się na pomysleniu nad jakąs taktyką
No i było zapoznanie z Gildią - jakoś mnie nie urzekła, może dla tego że zbyt szybko zbznkrutowałem.
Teraz najchętniej pograł bym w coś dłuższego, jakaś strategie. Ewentualnie w coś czego jeszcze nie znam - może legendarny Tikal?
Zobaczymy za tydzień.
Głównie rządził Władca Pierścieni Konfrontacja (Garretowy, którego sporzytkowałem ku dobru ogólnemu).
Na początku polecieli tez Osadnicy z Catanu.
Poza tym były jakieś dwie partie w Machinę i parę pojedynków w Quatro.
Ja osobiście miałem okazję poznać Torres i wreszcie zrozumieć o co chodzi w układaniu wieżyczek. Zasady już znam, przy najbliższej okazji trzeba bedzie skoncentrować się na pomysleniu nad jakąs taktyką

No i było zapoznanie z Gildią - jakoś mnie nie urzekła, może dla tego że zbyt szybko zbznkrutowałem.
Teraz najchętniej pograł bym w coś dłuższego, jakaś strategie. Ewentualnie w coś czego jeszcze nie znam - może legendarny Tikal?
Zobaczymy za tydzień.
- Pat_Garret
- Pat_Garret
- Pat_Garret
Kolejne spotkanie za nami. Grało się bardzo spoko tyle że niestety było nas tylko 11 osób. Grą imprezy (przynajmniej wg. mnie) był chyba Pirate's Cove. Kurde, mało która gra daje mi tyle zabawy i śmiechu
. Polecam na każdą imprezę planszówkową, a jeszcze jak gracze poczują klimat to już w ogóle wymiata
.

"Over the hills and far away..."
- Użytkownik 21
- Pat_Garret
W piratów bym pograł - fajna zabawa. Ale jeszcze nie w ten piatek. Jestem w tym czasie w krakowie.
Ale na 99% będę za tydzień, a i planuje pokazać się za dwa tygodnie.
A ptka przy okazji to jak by 21 kwietnia ktoś się nudził i miał ochotę na wycieczkę to zapraszam do Pszczyny. Jest park, można sie przespacerować, a przy okazji koło 15-tej zajrzeć do kościaoła przy parku gdzie z Olą bedziemy brać ślub.
Serdecznie zapraszamy

Ale na 99% będę za tydzień, a i planuje pokazać się za dwa tygodnie.
A ptka przy okazji to jak by 21 kwietnia ktoś się nudził i miał ochotę na wycieczkę to zapraszam do Pszczyny. Jest park, można sie przespacerować, a przy okazji koło 15-tej zajrzeć do kościaoła przy parku gdzie z Olą bedziemy brać ślub.
Serdecznie zapraszamy

- Użytkownik 21
pierwsze i najważniejsze:
-Jaro wszystkiego najlepszego, tobie i twojej wybrance. Nigdy nie byłem dobry w składaniu życzeń ale wiec że się starałem.(przy najbliższej okazji wersja oko w oko)
A teraz drugie tak przyziemne i małostkowe; CHCE GRAĆ W PIRATÓWWW!
-Jaro wszystkiego najlepszego, tobie i twojej wybrance. Nigdy nie byłem dobry w składaniu życzeń ale wiec że się starałem.(przy najbliższej okazji wersja oko w oko)
A teraz drugie tak przyziemne i małostkowe; CHCE GRAĆ W PIRATÓWWW!
Mam 16 lat.
Planszówkowcem jestem z wyboru.
Planszówkowcem jestem z wyboru.
- Pat_Garret
- Pat_Garret
Ja też się na pewno zjawię i wezmę ze sobą Mare Nostrum
, może nawet jak ostanie się jakieś wolne miejsce to z wami chętnie zagram, tyle że proponuje grać bez dodatku. Po pierwsze dodatek strasznie wydłuża grę, nawet nie wiem czy byście skończyli, po drugie mi się gra jakoś zawsze bardziej podobała bez dodatku, a pozatym i tak będzie wam łatwiej jeśli gracie po raz pierwszy
. Wezmę też Eufrata, mam nadzieję że chętni się znajdą
, będę punkt 17.

"Over the hills and far away..."
- Pat_Garret
- Pat_Garret