zaciszne 5 stołów pośród zieleni w poznańskim Ogrodzie Botanicznym
na razie bez konkretów, ale można by urządzić spotkanie przy sprzyjającej aurze...

Curiosity pisze:Otoczenie wygląda super, ale obawiam się, że jak wiatr powieje to karty, żetony i inne takie będą wszędzie.
To trzeba gdzieś rezerwować, czy tez po prostu wpadasz i grasz?
Lichu pisze:Jeżeli chodzi o rezerwację to chyba nawet nie jest to możliwe, więc trzeba się przygotować, że np. w weekendy może być ciężko z miejscem. Chociaż tutaj większym problemem może być tak jak kolega wyżej wspomniał wiatr.
Curiosity pisze:Sorry, że tak wyskakuję z takim przyziemnym tematem jak piwo, ale... można tam spożywać?
rattkin pisze:Jeśli pogoda będzie taka sobie, to wiatr skutecznie niszczy całą zabawę. Jeśli nie będzie taka sobie (czyt. upał), to słońce skutecznie niszczy całą zabawę. Także, tego.
Jak się nie ma sensownej odpowiedzi na racjonalne argumenty, to też się wtedy takie przysłowia cytuje, to też bardzo polskie, nomen omen. Ale ja nie o tym, bo mnie przepychanki nie interesują. Ja tam byłem całkiem niedawno i upał i zaduch był nie do zniesienia. Nie wyobrażam sobie usiedzieć tak dłużej niż 15 min, szczególnie przy jakichś party-games przeznaczonych na koc. Nie mówię przecież, że "ojezuuuuu jaki zły pomysł", tylko po prostu nie wydaje mi się, żeby też i był szczególnie dobry - z powodów wymienionych wyżej.rastula pisze: naturalnie nikogo zmusić do zabawy nie mogę , ale widzę że podjeście w narodzie na nie króluje tradycyjnie...
stara zasada polskiego chłopa "jak nie pada to uschnie, jak pada to zgnije" w działaniu
Właściwie to mało. Chyba, że włączamy do tej listy gry słabe i nudne, to wtedy insza inszość. Ale niedługo oddball Aeronauts wyjdzie, to jest nadzieja.rastula pisze: mało jest gier w które można pograć na kocu czy na plaży???