Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
mat_eyo pisze:Tak, takie "wiem, ale nie powiem" jest męczące. Chciałbym wiedzieć co z moją grą, którą zamówiłem obdarzając Was dużą dozą zaufania
szczególnie biorąc pod uwagę zaangażowanie i poparcie dla projektu wśród forumowiczów warto nas dopieścić informacjami, a nie wysyłać na ( z całym szacunkiem) lokalną imprezę...
Wszystko opowiem w sobotę, a informacja znajdzie się oczywiście także na stronie akcji, zaraz po prelekcji. Prosimy o jeszcze tylko odrobinę cierpliwości.
Farewell, leave the shore to an ocean wide and untamed
Hold your shield high, let the wind bring your enemy your nightmare
Podejrzewam, że wpis:
"A ten trwa nieprzerwanie, na wielu frontach jednocześnie:
- projektujemy i prototypujemy drewniane elementy;"
W ostatniej aktualizacji świadczy o tym, że będą dworki - bo raczej przy drewnianych domkach ich problemem byłby wybór kolorów elementów niż ich projektowanie
BarukKhazad! Jak mawia Folko: gry logiczne to kwintesencja rozrywki, to czysta postać gry: mechanika bez dodatkowej otoczki wnoszącej, lub starającej się coś wnieść do rozgrywki
i ja się (pod) tym podpisuję
W krótkich słowach:
W Magnatach będą dworki i wiele innych unikatowych drewnianych elementów, ale opóźni to wydanie gry o około miesiąc tj. gra będzie rozsyłania na końcua nie na początku września.
Więcej informacji w poniedziałek.
Ładne rzeczy. Najpierw całą kampanię podkręcało się nam śrubkę i obiecywało się, że początek września, to mur beton, a teraz mamy miesiąc dłużej czekać. Dawać jakieś dodatkowe drewno!
Rune pisze:Ładne rzeczy. Najpierw całą kampanię podkręcało się nam śrubkę i obiecywało się, że początek września, to mur beton, a teraz mamy miesiąc dłużej czekać. Dawać jakieś dodatkowe drewno!
Co tam drewno, żądamy tego mini dodatku z przeniesieniem stolicy w ramach przeprosin A tak serio, to szkoda że jest obsuwa, ale mam nadzieję że do końca września się jednak wyrobicie.
Rune pisze:Ładne rzeczy. Najpierw całą kampanię podkręcało się nam śrubkę i obiecywało się, że początek września, to mur beton, a teraz mamy miesiąc dłużej czekać. Dawać jakieś dodatkowe drewno!
Będzie dodatkowe drewno - ponad to co zostało ufundowane. Skąd opóźnienie - wyjaśnimy w poniedziałek.
Wrzesień to wrzesień, przesunięcie premiery o te kilkanaście dnie to żadna cena w stosunku do bonusowej zawartości! Do przesuwania premier jestem przyzwyczajony, na rynku gier wideo to nagminne, tylko że tam nie dostaje się nic w zamian