Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu odpowiednio dużej sali ze swobodnym dostępem (czyli akademiki odpadają

Biblioteka publiczna by nie była chętna, niekoniecznie ta główna, ale jakaś mniejsza? W Katowicach takich spotkań planszówkowych w bibliotekach (np. na Tysiącleciu) trochę jestacebo.pl pisze:Drodzy gracze, jest problem z salą w Klubie Kiepury w kwietniu. Mamy dwie opcje - znaleźć miejsce na zastępstwo lub odwołać kwietniowe granie.
Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu odpowiednio dużej sali ze swobodnym dostępem (czyli akademiki odpadają) dla każdego chętnego pograć. Sami już szukamy i pytamy, ale pomocą, czy podpowiedzią gdzie i z kim rozmawiać nie pogardzimy
Fantastyczniekesur pisze:I będą gracze którzy je mieli/mają. Znają zasady i mogą wytłumaczyć a jeśli trzeba to zagrać;)
Niestety, Pandemia chyba niestety nie dojedzie, brat zabrał do swojego towarzystwa i mnie nie uprzedził :/ Ale mogę ew. zabrać coś z tych, jeśli ktoś chciałby się zapoznać:kesur pisze:No to gramy jutro![]()
Już pakuje gry, które chcę zabrać...ale jest ich tyle, że nie dotargam wszystkich raczej.
Napewno zabiorę:
- Super Motherload
- Patchwork
- Town Center
Myślę nad Euphorią i Kupcami i Korsarzami ale na wszystkie czasu braknie. Wszystko a nawet więcej, wezne na Minipionka za tydzień i tam się dogra:)
Dawno już nie grałem w Pandemie, jeden gracz nawet ciągle wspomina, że nigdy nie wygrał i chcę zagrać. Jeżeli będzie może uda się zagrać, jeśli nie mi to może przynajmniej jemu.
Nadis pisze:Niestety, Pandemia chyba niestety nie dojedzie, brat zabrał do swojego towarzystwa i mnie nie uprzedził :/ Ale mogę ew. zabrać coś z tych, jeśli ktoś chciałby się zapoznać:
- Takenoko
- Magnum Sal
- Rialto
W Patchwork bardzo chętnie zagram! To chyba nie jest długa gra, czy coś mi się pomyliło?
Okej! Szykuję do zabrania.magole pisze:To ja poproszę Takenoko
A Patchwork faktycznie jest szybkie, 20 minut i można się odegrać![]()