[WAWA] RAF Battle of Britain
- KubaP
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 484 times
Re: [WAWA] RAF Battle of Britain
Tu będzie na pewno łatwiej znaleźć kompetentnych współgraczy: http://www.strategie.net.pl/
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
-
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 41 times
- Kontakt:
Ta gra ma kapitalny wariant 1-osobowy i tak była pierwotnie planowana. Jak bedziesz potrzebowal pomocy w wyjaśnieniu zasad dla 1 os. to pisz, chętnie pomoge. Ale tylko grając RAFem, nie przyswajalem sobie zasad dla Luftwaffe.
Można i w dwie osoby, i patrząc po opisach doswiadczonych graczy taki wariant również jest niesamowicie grywalny - ale o to najlepiej popytac na forum które podał Kuba.
Tylko pamietaj ze gra potrzebuje miejsca, czasu i silnych nerwów. Zdarzało mi się rzucać kostkami w bezsilności jak po jednym nalocie szedł bezpośrednio drugi a wszystkie moje dywizjony były w trakcie dozbrajania/tankowania. Ogólnie mocno polecam.
Można i w dwie osoby, i patrząc po opisach doswiadczonych graczy taki wariant również jest niesamowicie grywalny - ale o to najlepiej popytac na forum które podał Kuba.
Tylko pamietaj ze gra potrzebuje miejsca, czasu i silnych nerwów. Zdarzało mi się rzucać kostkami w bezsilności jak po jednym nalocie szedł bezpośrednio drugi a wszystkie moje dywizjony były w trakcie dozbrajania/tankowania. Ogólnie mocno polecam.
- raj
- Administrator
- Has thanked: 339 times
- Been thanked: 1006 times
- Kontakt:
Raczej nie znajdziesz kogoś komu będzie się chciało tracić sporo czasu na tłumaczenie Ci zasad. Ogarnij zasady, zagraj solo a wtedy myślę, że znajdziesz chętnego do zagrania (choćby i ja
).

"Jest to gra planszowa. Każdy gracz ma planszę i lutuje nią przeciwnika." - cytat za "7 krasnoludków - historia prawdziwa."
Szukajcie recenzji planszówek na GamesFanatic.pl
Szukajcie recenzji planszówek na GamesFanatic.pl