kolderek pisze:
właśnie przed chwilą dzwoniłem i pani mi powiedziała, że nic nie wie o pionku i nie ma żadnych miejsc już wolnych na 7-8 VI. dostałem również info, że pokój 2 osobowy kosztuje 140 pln
:/
Hotel oczywiście jest zarezerwowany - przez nas, a cena jaką podałam 120 również jest ceną dla nas.
mst pisze:Pewnie trzeba było podać jakieś sekretne hasło.

Hasło - Trzewiczek -

mam nadzieję, że nikt postronny nie skorzysta. Jednocześnie będę wdzięczna jeśli osoby zainteresowane będą zwracały się z tym również bezpośrednio do nas - organizatorów.
maluman pisze:Nie znam za bardzo gliwickich realiów, ale robiąc małe szukanko trafiłem na hotel Łabędy. Polecam sprawdzić, szczególnie ze względu na ceny.
m.
Jeśli chodzi o hotel Łabędy zrezygnowałam z jego oferty głownie z powodu jego lokalizacji. Jest on znacznie oddalony od dworca, rynku, MDK. Nie jest możliwe dostanie się do niego bez samochodu, a wcześniejsze obserwacje Pionkowe pokazują, że nie zawsze wszyscy dysponują taką formą transportu. Dodatkowo jego oferta nie różni się znacząco od zaproponowanego. Oczywiście decyzja będzie należeć do Was
Chcieliśmy spróbować wybrać hotel zdolny sprostać wymaganiom wszystkich przybywających, tak aby i później, we wspólnej sali możliwa była Wasza integracja, byście sobotnią noc również na wspólnym graniu spędzić mogli, a Pionkowe szaleństwa jeszcze lepiej wspominali