CUBE:Factory of Ideas - dyskusje/plany wydawnicze
Re: CUBE:Factory of Ideas - dyskusje/plany wydawnicze 2017
nie, ale standardowo jest atrakcyjna cena 

-
- Been thanked: 5 times
Coś konkretniej odnośnie tego końca lipca?Krwawisz pisze: Esencja/the Essence
Pod koniec lipca startujemy też z projektem na KS. Esencja to średnio-ciężka gra na pograniczu euro (więcej) i ameri (mniej), która osadzona jest w świecie magic-punk. Technologia napędzana magią, latające wyspy, statki, różnorodne frakcje,sporo ekonomii, city building, deck-building, nielosowa walka i generalnie mnóstwo bardzo fajnych mechanik plus duża kombosogenność.

Moja kolekcja
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
tu mnie masz
Pisaliśmy juz na stronie u nas, ze termin kampanii przesunal sie na jesień.
Wynika to przede wszystkim z ciągłego usprawniania i pracowania nad grą, balansem, przejrzystością layoutu itd. Jest to jak dotąd nasza największa, najbardziej złożona (i zasadowo i produkcyjnie) gra i nie chcemy tutaj niczego spieprzyc. Mysle ze efekt koncowy bedzie tego warty

Pisaliśmy juz na stronie u nas, ze termin kampanii przesunal sie na jesień.
Wynika to przede wszystkim z ciągłego usprawniania i pracowania nad grą, balansem, przejrzystością layoutu itd. Jest to jak dotąd nasza największa, najbardziej złożona (i zasadowo i produkcyjnie) gra i nie chcemy tutaj niczego spieprzyc. Mysle ze efekt koncowy bedzie tego warty

-
- Been thanked: 5 times
Słuszna koncepcja. Zdecydowanie wolałbym żebyście opóźnili kampanię o rok niż dostawę o pół roku, o niedopracowanej grze czy innym braku balansu nie wspominając. Czekam zatem cierpliwie, dzięki za info.
Moja kolekcja
-
- playerator
- Has thanked: 904 times
- Been thanked: 310 times
O właśnie, wiadomo co z dodatkiem do Magii i Myszy?
tak że = w takim razie, więc
także = też, również
Piszmy po polsku :)
także = też, również
Co do dodatku do Myszy to wiem tyle, ze bedzie w przyszlym roku.
Co do Stuffed Fables to na razie nic nie moge powiedziec ale na pewno mozecie sie jak zwykle spodziewac intensynwej wspolpracy pomiedzy Cube a Plaidhat Games
Co do Stuffed Fables to na razie nic nie moge powiedziec ale na pewno mozecie sie jak zwykle spodziewac intensynwej wspolpracy pomiedzy Cube a Plaidhat Games

- karawanken
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 106 times
Niezmiernie mnie to cieszyKrwawisz pisze: Co do Stuffed Fables to na razie nic nie moge powiedziec ale na pewno mozecie sie jak zwykle spodziewac intensynwej wspolpracy pomiedzy Cube a Plaidhat Games

-
- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 320 times
To ja mogę już zrobić preorder ; )Krwawisz pisze:Co do dodatku do Myszy to wiem tyle, ze bedzie w przyszlym roku.
- playerator
- Has thanked: 904 times
- Been thanked: 310 times
Zawsze cośKrwawisz pisze:Co do dodatku do Myszy to wiem tyle, ze bedzie w przyszlym roku ...

tak że = w takim razie, więc
także = też, również
także = też, również
- sydonia
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 425 times
- Kontakt:
Czy jest ze strony Cube zainteresowanie kolejnymi mniejszymi gabarytowo grami od Zman Games? Głównie chodzi mi po głowie Onirim 2 ed., Sylvion, Castellion, Arboretum, Beyond Baker Street?
Czy wiadomo coś na temat Century: Golem po GenConie? Będzie/nie będzie edycja PL? (pytam o oficjalne stanowisko Cuba, nie wpisy na forum bgg)
Oficjalne stanowisko Cube jest takie, ze na dzien dzisiejszy nic nie moge powiedziec
ale na pewno trzymamy reke na pulsie w przypadku calej serii Century, wiec jak tylko cos sie urodzi - bedziemy informowac

Z naszej strony jest zainteresowanie wszystkimi dobrymi grami Z-Man games, z wymienionych w szczególnosci BBS, ale uzależnieni jesteśmy od dodruków miedzynarodowych. Nie slyszalem zeby w najblizszym czasie jakies byly w planiesydonia pisze:Czy jest ze strony Cube zainteresowanie kolejnymi mniejszymi gabarytowo grami od Zman Games? Głównie chodzi mi po głowie Onirim 2 ed., Sylvion, Castellion, Arboretum, Beyond Baker Street?
- 8janek8
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 28 times
A jest w ogóle szansa na Brugges Felda?
Collection
Sprzedam
Kupię dodatki do: Runewars (Banners of War), Warhammer: Inwazja (Ukryte Królestwa), Battle Star Galactica (Świt), Revolution! (The Palace), Fresco, Scoville
Sprzedam
Kupię dodatki do: Runewars (Banners of War), Warhammer: Inwazja (Ukryte Królestwa), Battle Star Galactica (Świt), Revolution! (The Palace), Fresco, Scoville
Felda uwielbiam, ale wydawać nie bedziemy
Choć mysle, ze pare zaskakujących, zagranicznych eurasków moze się nam czasem przytrafic

Choć mysle, ze pare zaskakujących, zagranicznych eurasków moze się nam czasem przytrafic

A jeśli mowa o Z-Man, to czy Tragedy Looper ma szanszę na wersję pl?
- karawanken
Wiadomo coś więcej o dacie premiery nowych postaci do Ashes?
Tragedy Looper raczej nie. Co do Ashes - czekamy na dodruk miedzynarodowy. Zaczyna sie z tego co kojarze w IV kwartale
- karawanken
Żona każe przekazać, że czeka z niecierpliwościąKrwawisz pisze: Co do Ashes - czekamy na dodruk miedzynarodowy. Zaczyna sie z tego co kojarze w IV kwartale

A czy wiadomo coś o Summoner Wars - Przymierza? Nigdzie nie mogę odstać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Top 5:
Cywlizacja: Poprzez Wieki, SW Rebelia, Runebound3ed, NetrunnerLCG, Legendary:Alien
Cywlizacja: Poprzez Wieki, SW Rebelia, Runebound3ed, NetrunnerLCG, Legendary:Alien
dodruk planowany na IV kwartał wiec w sklepach koniec 2017/początek 2018
- Blacksad
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 9 times
Jako, że współpracujecie z Plan B Games to nasuwa się pytanie - czy macie w planach wydanie Azul? 

- KubaP
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 483 times
Podrzucam krótki filmik o Sanctuary: http://boardgamegirl.pl/the-sanctuary-e ... zut-okiem/
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 35 times
Z ciekawości, ten produkt: "Martwa Zima: Wojna Kolonii"
Będzie wydany zgodnie z dotychczasowymi planami w "IV kwartale 2017" czy tak jak już gdzieniegdzie piszą "VIII.2018"?
Będzie wydany zgodnie z dotychczasowymi planami w "IV kwartale 2017" czy tak jak już gdzieniegdzie piszą "VIII.2018"?