troche kiepsko jak go oddasz dziecku do zabawy, bo to przeciez tylko ozdoba…
Arydia: The Paths We Dare Tread (Cody Miller)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
-
- Has thanked: 142 times
- Been thanked: 318 times
Re: Arydia: The Paths We Dare Tread (Cody Miller)
Dlatego nauczyłem się niczego nie utylizować odkąd okazało się w Maladum że każdy fragment wypraski odpowiadał poszczególnym poziomom żetonów. Nawet w Łowcach trzymałem ten wisiorek dziękczynny w pudełku dopóki nie skończyłemMowMiStefan pisze: ↑04 cze 2025, 22:36 troche kiepsko jak go oddasz dziecku do zabawy, bo to przeciez tylko ozdoba…
- salaba
- Has thanked: 349 times
- Been thanked: 565 times
Jaz tego co pamiętam chyba też na 7 poziomie jestem (?), ale nie pamiętam, bo dawno nie grałam - Arkhamowa obsesja nie pozwala mi przestać ogrywania kolejnej kampanii 
Co do drewnianego "gadżetu" to wiem, że jest czymś więcej, ale byłam za głupia by odgadnąć zagadkę
Tylko nie mówcie jak - kiedyś mnie oświeci lub znajdę wskazówkę.
Z tego skryby w obozie nigdy nie korzystałam, ale nie wykluczam

Co do drewnianego "gadżetu" to wiem, że jest czymś więcej, ale byłam za głupia by odgadnąć zagadkę

Z tego skryby w obozie nigdy nie korzystałam, ale nie wykluczam

---
Moja kolekcja: https://boardgamegeek.com/geeklist/291177
Sprzedam: viewtopic.php?p=1716604#p1716604
Moja kolekcja: https://boardgamegeek.com/geeklist/291177
Sprzedam: viewtopic.php?p=1716604#p1716604
-
- Has thanked: 631 times
- Been thanked: 574 times
U mnie poziom około 7, tez chwile przerwy było, gram z córka, czasem druga dołączy na walkę i już opierdziel dostałem jak chciałem sam trochę podgonić grę
dalej gra się wybornie, minusem dla mnie tylko bronie, nowa powoduje po prostu zwiększenie ataku o 1 oczko, szkoda że nie pokusili się o jakiś mały dodatkowy efekt, No ale to niewielka ryska na tym genialnym produkcie.