[Katowice] Prywata

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Eruantalon

[Katowice] Prywata

Post autor: Eruantalon »

Czołem śląscy planszówkowicze!

Niedawno przeniosłem się z Krakowa i szukam ludzi do regularnego (albo i okazyjnego) grywania w planszówki. Większość czasu grywam w Twilight Struggle'a online, ale szukam chetnych do "lżejszych" tytułów na żywo - moja aktualna kolekcja to:

- Fury of Dracula (3ed)
- Middle-Earth Quest
- Small World
- Władca Pierścieni : konfrontacja

Chętnie zagram tez w inne tytuły fantasy, kwestia do dogadania.

Mieszkam w pobliżu ul Rolnej (to chyba Ligota/Brynów) - mogę podjąć czasem w moim mieszkaniu ; ) Śmiało piszcie na priv, albo w temacie.

pozdrawiam

Janusz
Awatar użytkownika
bardopondo
Has thanked: 202 times
Been thanked: 252 times

Re: [Katowice] Prywata

Post autor: bardopondo »

Czołem.
Mój problem polega na tym że mam swoją kopię Twilight Struggla ale nie mam za bardzo przeciwników na żywo (żona podczas drugiej partii wspominała coś o rozwodzie ;), kuple chyba nie mają ochoty sie zagłębiać). Problem też polega na tym że mam dośc mało czasu wolnego.
Chętnie kiedyś zagram w w/w grę.
POza tym jestem bardziej euro niz ameritrashowcem a klimaty fantasy już w ogóle mnie odrzucają.

Pozdro
Eruantalon

Post autor: Eruantalon »

Polecam grać online na wargameroom.com (w TS'a).
Awatar użytkownika
bardopondo
Has thanked: 202 times
Been thanked: 252 times

Post autor: bardopondo »

Dzieki za info. Stronke znam i kiedys gralem.
Awatar użytkownika
Dwntn
Has thanked: 14 times
Been thanked: 36 times

Post autor: Dwntn »

W Katowicach co środę można pograć od 17:00 w pubie Proscenium na Teatralnej, zaraz obok teatru Wyspiańskiego. W weekendy z kolei gracze zbierają się w Cybermachinie na Damrota, koło kościoła Mariackiego.

Jeśli masz czas wieczorem lub w weekendy i nie straszny ci dojazd w okolice wieży telewizyjnej na Bytkowie (na granicy Katowic i Siemianowic Śląskich) to zapraszam na moje spotkania które organizujemy ze sporą frekwencją ;)

Pozdrawiam,

- Krzysiek
ODPOWIEDZ