Co do Descenta - przyniosę za tydzień.
O ile mnie pamięć nie myli, to Tta było grą Pionka dwie edycje temu. Pamiętam wtedy, że Don Simon tłumaczył zasady chyba 30 ludziom.Nayan pisze:To były dwa duże tytuły oba wspaniałe w swojej kategorii dziwi mnie że TtA nie było grą pionka.
Ja tam preferuje Descenta, chociaż SoE też jest fajne.MG pisze:Ja mam Struggle of Empires, ale przynoszę Descenta i raczej na niego bym namawiałJak zbierzesz ekipę to mogę przynieść też SoE.
Potwierdzam, ze tlumaczylem, ale moje poswiecenie niestety nie zaowocowalo glosami ludzi. Widocznie to zle robilemEvenfall pisze: O ile mnie pamięć nie myli, to Tta było grą Pionka dwie edycje temu. Pamiętam wtedy, że Don Simon tłumaczył zasady chyba 30 ludziom.
Sprawdziłem, macie racje, Tta zostało pokonane trzema głosami przez Pędzące Żółwikimst pisze:Głosów było wtedy sporo ale zabrakło 1 czy 2 żeby TtA została grą Pionka. Pewnie zbyt wielu graczy tak się wciągnęło w rozgrywkę, że zapomniało pójść zagłosować.
Android jest własnościa MG, ale nie wiem czy jest siła w narodzie, żeby w to grać.Jar pisze:Eeee, a czyj był Android? Może by nad tym posiedzieć, tak w dwie, góra trzy osoby?
Tak Android też jest mójEvenfall pisze:Android jest własnościa MG, ale nie wiem czy jest siła w narodzie, żeby w to grać.
Bynajmniej nie o kosmosiekolderek pisze:w Descenta z nowym dodatkiem chętnie spróbuję, Androida mniej, w SoE nie grałem, to jest coś o kosmosie? kiedyś chciałbym spróbować
Jak skonczy sie moda na kilkugodzinne tytuly to dajcie znacNayan pisze:to dobrze ze się świetnie bawiliścieja niestety trochę pocierpiałem
trzeba by się ewentualnie na przyszły tydzień dogadać na temat grania w GK