ja bym byl chetny i na to i na toaeragram pisze:Czy jest ktoś chętny na Tikal lub Torres ?

ja bym byl chetny i na to i na toaeragram pisze:Czy jest ktoś chętny na Tikal lub Torres ?
Aeragram ma T2R wersje podstawowa (z mapa USA).mrowka pisze:ale za to bylo Ticket to Ride Europe- tez moj debiut i chociaz przegralem, to bylo swietnie! Czy ktos kto zjawia sie co piatek w Tychach w Avanti ma jakas inna gre kolejowa
Mowisz i masz - beda Zeglarzekaset0 pisze:kolejne spotkanie zapowiada się swietnie: osadnicy (x2) machina (uwielbam ta gre) jakby ktos mial jeszcze zeglazy
Ooo jaaa, tylko zeby sie to nie zamienilo w spotkania Magicowcowkaset0 pisze:supertukajek przynies swoje karty plisss bo ja zacznam z magicem.
Jeżeli z z planszówkami wogóle nie miałeś doczynienia to tak jak Avantar pisał, najlepsi będą Osadnicy lub Ticket. Ale jak chcesz to zapisuj się też na inne tytuły, zawsze znajdzie się ktoś kto wytłumaczy Ci zasadyKajetan8 pisze:Powiedzcie mi, proszę, na co mam się zapisać jako początkujący i nie znający żadnych zasad. Pat, Avantar wypowiedzcie się jeśli możecie.
Chyba Thurn und Taxis :>Pat_Garret pisze:Jeżeli z z planszówkami wogóle nie miałeś doczynienia to tak jak Avantar pisał, najlepsi będą Osadnicy lub Ticket. Ale jak chcesz to zapisuj się też na inne tytuły, zawsze znajdzie się ktoś kto wytłumaczy Ci zasady.
Juz pisalem, jak widac ludzie grzecznie sie zapisuja bo praktycznie juz 3 gry calkowicie obstawione!Neurocide pisze:Zapisujcie się, sa już nowe listy gier na stronie:
http://avantar.pl/planszowki/zapisy
Jest "na skladzie" jeden egzemplarz, rozporzadza nim jesli sie nie myle mrowka.Jar pisze:Ktoś z ekipy ma może Game of Thrones? Chętnie bym w to zagrał (miałem okazje raz i bardzo mi się podobało). Niestety sam nie posiadam, ale jestem bardzo chętny. Co prawda nie w ten piątek, ale w następny jak najbardziej.