Niech będzie, przyjmuję wyzwanieAvantaR pisze:Nol, ale z checia sklepie Ci tylek w WN

Trochę późno to piszę, ale jednak nie zdążę na 16, będę punkt 17, sorry.
Pzdr
Mile slowa, dziekujeUżytkownik 21 pisze:wcześniej widziałem jak Mrówka gra z Moniką.
Prawde mówiąc to nie zostało z niej nic co mogło by sie ruszyć
(po prostu miazga) (gdzie ten potencjał?)
Jednak nie dałem za wygraną. Po trudnej walce ustaliliśmy wynik 14:15 na korzyść mego wielkiego (dosłownie i w przenośni) przeciwnika.
P.S. teraz nie moge się doczekać rewanżu
Pamietajcie, ze nie wszyscy moga wczesniej - takze mysle, ze to wszystko trzeba indywidualnie dogadywacUżytkownik 21 pisze:Pomysł Tutajka nie jest zły. Ja jednak myśle że ci którzy chcieli by zagrać w coś "poważniejszego" mogli by się umówić wcześniej,
a reszta graczy przyszła by na 17
I właśnie ten pomysł jest przydatny w sprawie Bonego.
Proponuje żeby chętni przyszli na 16
Spokojnie, lista nie jest jeszcze zaktualizowana - przepraszam, nie mam na to po prostu aktualnie czasu, postaram sie to zrobic jutro.mrowka pisze:Ja bym chcial wedziec tylko czy na liscie do NX ma byc tyko 10 osob? Bo kiedys tam sie zapisywalem, wczoraj zagralem, a ciagle mnie na liscie nie ma
Co do Bonapartego to odpada, o 16 jeszcze nie mogę, za wcześnie. Za tydzień nie wiadomo wogóle czy będę bo mam dłuższy wyjazd i nie wiadomo kiedy wrócę, mogę przyjść w ostatniej chwili i nie będe miał czasu i miejsca żeby wracać po gre do domu.Użytkownik 21 pisze:Pomysł Tutajka nie jest zły. Ja jednak myśle że ci którzy chcieli by zagrać w coś "poważniejszego" mogli by się umówić wcześniej,
a reszta graczy przyszła by na 17
I właśnie ten pomysł jest przydatny w sprawie Bonego.
Proponuje żeby chętni przyszli na 16
Ok. Wobec tego czekam cierpliwieAvantaR pisze:Spokojnie, lista nie jest jeszcze zaktualizowana - przepraszam, nie mam na to po prostu aktualnie czasu, postaram sie to zrobic jutro.mrowka pisze:Ja bym chcial wedziec tylko czy na liscie do NX ma byc tyko 10 osob? Bo kiedys tam sie zapisywalem, wczoraj zagralem, a ciagle mnie na liscie nie ma
czyzby echoRysiek pisze:W 6 jeszcze nie gralismy i dlatego ja bym BARDZO chcial, jak sie uda zebrac 6 to uper,