Kolega jak przyniósł Ziemię to był nahypowany waszą recenzją i min Twoją opinią. Po grze widać było po nim że jest srogo zawiedziony. Nic nie powiedział ale już Ziemii nie proponuje.stanczes pisze: ↑12 gru 2023, 10:20Jako osoba, która świetnie się bawi przy Ziemi jak i Wiecznej Zimie (a także otwarcie o tym mówi) pozwolę sobie powiedzieć jedno - dziękuję za brak zaufaniaitsthisguyagain pisze: ↑11 gru 2023, 21:54 A ja powiem z drugiej strony a propo tytułu wątku: Recenzenci gier których już nie oglądam albo czytam.
Zrezygnowałem z subskrypcji i nie śledzę już wszystkich recenzentów którzy wysoko ocenili Ziemię albo Wieczną Zimę. Te gry to totalne przeciętniaki. Gry bez interakcji za to zasypujące gracza punktami zwycięstwa za każdy ruch jak eksplodujące gwiazdkami ekrany w candy crush saga.
Nie to, że coś do nich mam (do tych recenzentów) ale nie mam już do nich zaufania.![]()
P.S.
Candy Crush Saga nie lubię![]()
Pozdrawiam (Panda)
Jak czuję, że Twoja oraz Kaczmara opinia nic mi o grze nie powie to jak mam się nią kierować? Jednym razem wychwalacie przeciętniaki innym razem zupełnie olewacie arcydzieła komentarzami w rodzaju "noo mechanicznie to działa".
Chyba chodzi o to, jakie gry recenzujesz tzn wyraźnie widać zwrot w kierunku ciężkich bardzo regrywalnych eurogier zwykle kickstarterowanych.
Też zauważyłem, że materiały są rzadziej ale mam wrażenie, że recenzja jest po większej ilości gier czyli opinia lepiej wyklarowana. No i nie ma już pożywki dla cult of the new czyli prawie nie ma recenzji hypowanych gier - kiedyś jak brałeś gry od wydawców to często były.
Mi pasuje i oglądam dalej.